pauzeplay prevnext
Menu

Over ons

Keuken ontwerpen Showroom afspraak

U de wensen en ideeën, wij de kennis en het vakmanschap

Oudejans Keukendesign is een familiebedrijf. Opgericht in 1984 en inmiddels meer dan 30 jaar een gevestigde naam in de regio. Een keukenzaak met passie voor het ontwerpen en leveren van ‘de mooiste keuken’. Daarbij gaan we altijd nèt even een stapje verder dan anderen. Gewoon, omdat we willen dat een keuken werkelijk perfect bij u past en functioneert.

Wij ontwerpen nog écht. Eerst op papier. Later in 3D op de computer. Op basis van uw wensen en eisen. Wilt u op basis van de ontwerpen iets anders? Bijna alles kan. Samen creëren we de keuken van uw dromen. Tegen een aantrekkelijke en concurrerende prijs.

Als keukenspecialist garanderen we een keuken die past bij u. En daarmee bij uw wensen, situatie en interieur. Onder het motto ‘kopen zonder zorgen’ krijgt u bij ons een betaalbare kwaliteitskeuken die u op het lijf geschreven is.

Over ons prijskaartje kunnen we kort zijn: u ontvangt direct een eerlijke all-inclusive prijs zonder misleidende kortingen. Een aanbod dat veelal lager is dan u mogelijk van een speciaalzaak verwacht.

Waarom kiezen voor Oudejans Keukendesign?
✓ Al meer dan 30 jaar Uw Partner in Keukens
✓ Een klanttevredenheid van 9,2
✓ Deskundig advies en een persoonlijk ontwerp
✓ 5 jaar volledige garantie
✓ SAFE betalingssysteem*
✓ Direct een vaste en scherpe nettoprijs
✓ Uw keuken wordt altijd kosteloos ingemeten
✓ Wanneer gewenst: demontage en verwijderen van uw oude keuken, complete (ver)bouwbegeleiding!
*) Wij maken gebruik van het SAFE betalingssysteem. Hierbij maakt u de betaling van uw keuken over op een geblokkeerde rekening bij de onafhankelijke organisatie SAFE. Pas na succesvolle aflevering maakt SAFE uw betaling naar ons over. “Veilig betalen, zeker van levering, betalen via SAFE is safe”.