Menu

AEG apparatuur

Keuken ontwerpen Showroom afspraak
AEG apparatuur

AEG valt onder het wereldconcern Electrolux, één van de grootste producenten van keukenapparatuur ter wereld. AEG heeft een groot en gevarieerd assortiment van keukenapparatuur die uw keuken compleet maakt.

Met AEG proef je meer dan ooit. Dankzij grensverleggende innovatie en baanbrekende apparatuur en door het delen van hun inzichten en technieken tillen zij smaakbeleving naar een hoger niveau.

Kijk voor meer info op www.AEG.nl

AEG combi-stoomoven workshop (€ 29,-)

Wilt u zelf ervaren wat voor mogelijkheden de AEG multifunctionele stoomovens bieden, dan kan dat natuurlijk ook. In deze workshop krijgt u eerst een korte demonstratie van de oven en vervolgens gaat u onder leiding van onze chefkok in de kookstudio zelf aan de slag om een heerlijk voor- en hoofdgerecht te bereiden. Na afloop kunt u samen met de andere deelnemers aan tafel genieten van de klaargemaakte gerechten. Zo kunt u zien wat er precies kan met een AEG combi-stoomoven.

Deze workshop is bedoeld om u uitgebreid kennis te laten maken met de combi-stoomovens van AEG. Wordt u hierna enthousiast en schaft u in de zes maanden na de workshop een combi-stoomoven aan – of in de zes maanden ervoor, als u al enthousiast wás – dan kunt u geld terugvragen met het restitutieformulier. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

De duur van de workshop is 2 à 2,5 uur. Maximaal 16 deelnemers.

1 jaar, 1 maand ago Reacties staat uit voor AEG apparatuur