pauzeplay prevnext
Menu

Miele kitchen Experience Partner

Keuken ontwerpen Showroom afspraak

Welkom bij Oudejans keukendesign, Miele Kitchen Experience Partner

Met de naam Miele Kitchen Experience Partner is veel gezegd.

Wij zijn één van de exclusieve Miele Kitchen Experience Partners. Dat geeft ons de mogelijkheid om de veelzijdige Miele keukenapparaten op een unieke manier aan onze bezoekers te presenteren. Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen uit de productgroepen ovens, stoomovens, koffieautomaten, koel-vriescombinaties, vaatwassers en afzuigkappen getoond. Zo kunnen wij de Miele apparatuur combineren met Duitse topkwaliteit meubelen van Ballerina en Schüller.

U kunt zich door ons laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Miele inbouwapparaten. We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen u daarom graag uit om de Miele Kitchen Experience te ervaren in onze showroom.

In het verlengde van ons advies kunt u voor verschillende services ook terecht bij het Miele Experience Centre in Vianen.

U kunt het in onze showroom beleven en ervaren. U ziet bij ons de laatste innovaties op keukengebied.

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te komen bezoeken, Frieseweg 13, 1823 CA in Alkmaar, hier nemen wij graag de mogelijkheden persoonlijk met u door.