pauzeplay prevnext
Menu

Acties

Keuken ontwerpen Showroom afspraak

Diverse unieke acties

Sinds 29 februari 1984 is Oudejans Keukendesign Uw Partner in Keukens in Alkmaar en omgeving. Wij, Arno en Nel Oudejans, vinden het ontzettend leuk dat we al meer dan 30 jaar individuele keuken- en kookwensen voor onze klanten mogen realiseren. Dit doen we op een zo persoonlijk mogelijke manier. We zijn er dan ook zeer trots op dat onze klantgerichtheid via de online reviewmeter gewaardeerd wordt met een gemiddeld cijfer van 9,2.

Acties

Jubileumvoordeel
Bij aankoop van een keuken, een volledig geïntegreerde vaatwasser t.w.v. wel € 1.160 cadeau!

Workshop Koken met Miele voor slechts € 19,95

Heeft u een stoomoven, combi-stoomoven, oven of combimagnetron van Miele gekocht? Dan kunt u tijdelijk met maximaal twee personen de workshop Koken met Miele volgen voor het speciale tarief van € 19,95 per persoon. Voor elke extra deelnemer geldt een tarief van € 39,50.

AEG actie; Gratis exclusief kookboek

U ontvangt nu tijdelijk bij aanschaf van een AEG ProCombi stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor de AEG ProCombi stoomoven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze jubileumacties? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 600 m2. Met onze jarenlange ervaring en creativiteit helpen wij u graag met een unieke oplossing. U bent van harte welkom!

Oudejans Keukendesign, al meer dan 30 jaar Uw Partner in Keukens in Alkmaar en omgeving.